Rúzsból is létezik az igazi - ráadásul könnyebb megtalálni, mint valaha

Rúzsból is létezik az igazi - ráadásul könnyebb megtalálni, mint valaha

Régóta keresed a tökéletes rúzst, de úgy érzed, nem találod az igazit? Az Oriflame meghallgatta imáidat, ugyanis a The One Colour Stylist Ultimate ajakrúzsok megalkotásakor nemcsak arra figyeltek, hogy trendi árnyalatokat hozzanak létre, hanem arra is, hogy mindenki megtalálhassa a bőrtónusához leginkább illő színeket.

Ha már kísérleteztél rúzsokkal, akkor pontosan tudod: piros és piros közt is óriási a különbség.

Nem vagyunk egyformák, ezért nincs olyan szín, ami mindannyiunknak ugyanolyan jól állna. A tökéletes piros-, pink-, vagy nude árnyalat megtalálása viszont egyáltalán nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik:


elég, ha ismered a bőröd altónusát, ami három egyszerű lépésben meghatározható.

IMG_0041fin2.jpg

The One Colour Stylist Ultimate ajakrúzs


Az Oriflame legújabb ajakrúzsa, ami 24 trendkövető árnyalatban kapható, intenzív fedést, krémes textúrát, tápláló hatást, és tartósságot ígér.

Még több info róla itt.

1. A vénák színe

Ellenőrizd a vénáid színét a tenyér alatti területen és a csuklón. Ha kékes-lilás színűnek látod őket, hideg altónusú vagy. Ha sötét- vagy olívazöldnek látod őket, akkor meleg altónusú vagy. Ha kékes-zöldnek látod őket, akkor pedig semleges a bőröd altónusa.

2. Az ékszer teszt

Ha az ezüst ékszerek állnak jöbban, hideg altónusú vagy - ha az aranytól ragyog csak igazán az arcod, akkor pedig meleg az altónusod. Ha nem tudod eldönteni, mert úgy látod, mindkettőt tudod viselni, akkor valószínűleg semleges a bőröd altónusa.

3. Hogy reagál a bőröd a Napra?

Ha nyáron könnyedén lebarnulsz, meleg altónusú bőröd van. Ha hajlamos vagy a leégésre, akkor gyanakodhatsz rá, hogy hideg az altónusod. Ha mindkettő jellemző rád, a semleges típusba tartozol.

Oriflame The One Colour Stylist Ultima ajakrúzs

Ha meghatároztad a bőröd altónusát, akkor nincs más dolgod, mint a katalógusban és online is megtalálható színskála alapján kiválasztani a neked leginkább tetsző színt!
Mivel jómagam a meleg altónusúak táborát gazdagítom (sötét tél típusként a bőrömnek van egy enyhén aranyló, sárgás fénye), 7 árnyalat közül választhattam és némi dilemmázás után a Raspberry Rave árnyalat (35177) mellett döntöttem.


Számomra tehát ő lett az igazi, akivel már nincs más dolgunk, csak boldogan élni, míg meg nem halunk:

Oriflame The One Viola Anna
Oriflame The One Viola Anna
Oriflame The One Viola Anna
Oriflame The One Viola Anna

De ne feledjétek: a szabályok azért vannak, hogy felrúgjuk őket! Ha harmonikus megjelenésre vágytok, válasszatok a bőrötök altónusához ajánlott árnyalatok közül, de ha nem ijedtek meg a váratlan kombinációktól sem, akkor nyugodtan felejtsétek el a szabályokat és kísérletezzetek kedvetek szerint!
Elvégre igaziból is több létezik a világon, nem igaz? ;-)


A bejegyzést az Oriflame szponzorálta.

Fotó: Schiffer Anetta

Ezeket már olvastad?