Luxus alapozó elérhető áron? Az Oriflame azt ígérte, én meg kipróbáltam

Luxus alapozó elérhető áron? Az Oriflame azt ígérte, én meg kipróbáltam

A tökéletes smink a bőrápolással kezdődik, és a hibátlan alapozással folytatódik. Az Oriflame legújabb alapozója, a Giordani Gold MasterCreation nem kevesebbet ígér, mint hogy mindezt luxus színvonalon hozza, méghozzá az Oriflame-től már megszokott, elérhető áron. Hát lássuk: kipróbáltam.

Ha sminkelésről van szó, engem leginkább az alapozókkal és a pirosítókkal lehet lázba hozni: ezek azok a termékek, amik az egekbe repítik vagy épp a földbe döngölik a végeredményt - tehát minden rajtuk áll vagy bukik.

Nem véletlenül javasolják a sminkesek, hogy körültekintően válassz alapozót: mielőtt megvennél egyet, érdemes tesztelni a színt, a fedést, a textúrát, a tartósságot - egyszóval mindent.

Az Oriflame jóvoltából elsők közt vethettem rá magam a MasterCreation alapozóra, amiről az alábbiakat lehet tudni:

Oriflame Giordani Gold

MasterCreation alapozó

A Giordani Gold legújabb alapozója, ami tökéletes fedést ígér.
Bőrtápláló összetevői révén hidratál, csökkentheti a finom vonalak megjelenését, és fokozhatja az arcbőr ragyogását.
18-as fényvédő faktort és a szennyeződések hatását csökkentő szűrőt tartalmaz.
A márka szakemberei 5 éven át fejlesztették a formulát, hogy az a luxuskozmetikumokkal is felvegye a versenyt.
(30 ml)

Még több info róla itt.

Oké, kezdjük a legelején: ha ezt az alapozót katalógusból kellett volna megrendelnem, akkor nem próbálom ki, hiszen…


alapozót tesztelés nélkül venni vakmerőség, felelőtlenség, nagyzolás, úri huncutság: csak 50% esélyed van rá, hogy eltalálod a helyes árnyalatot.

Itt jön képbe az, hogy mekkora mázlista vagyok: egy zártkörű event keretein belül, sminkes segítségével választhattam ki a bőrtónusomhoz leginkább passzoló árnyalatot - ami azért mázli, mert ettől a terméktől TELJESEN EL VAGYOK ÁJULVA, így jó, hogy nem maradtam le róla…

De tényleg.

Elképesztően jó textúrája van:

nagyon könnyen és szépen tudok vele dolgozni (a márka saját alapozóecsetével vittem fel és számomra az is 10 pontos), jól fed, nem mászik el a helyéről, és a nap végéig fent marad - méghozzá észrevétlenül.

Egy NAGYON alap sminket készítettem a teszteléshez:

Oriflame Giordani Gold MasterCreation
Oriflame Giordani Gold MasterCreation

Tudom, elsőre talán bátor vállalás ezt sminknek nevezni, mert az alapozó+pirosító+szempillaspirál kombó sokaknál nem éri el az ingerküszöböt, de


én pont azt szeretem, ha nem ordít a sminkem, hanem csendben teszi a dolgát:
elfedi, amit kell, és kiemeli, amit lehet.

Nos, ezt a MasterCreation megteszi.

A rajtam lévő három-négy pattanást nyomtalanul eltüntette, egységessé tette az arcbőrömet, és grátiszként még a homlokom közepén lévő szúnyogcsípést is elrejtette maga alá - mégsem néztem ki úgy, mint aki festékszóróval festi magát…

(Mert októberben elvileg már nincsenek szúnyogok, de ha mégis vannak, akkor azok természetesen az én lakásomban bújkálnak, és természetesen a legszembetűnőbb helyen csípnek meg: az arcomon. )

És mint a leghisztisebb arcbőrrel “megáldott” csaj, még az is pozitív csalódást okozott, hogy egyáltalán nem irritálta a bőrömet, ugyanis a legtöbb alapozótól már egy óra után kipattogok itt-ott…

Engem megvett ez a termék, lelkesen fogom használni.

És bár kozmetikumok esetében a belbecs sokkal fontosabb, mint a külcsíny, ezúttal a külcsínyt sem hagynám szó nélkül, ugyanis ilyen csinosak a Giordani Gold termékek:

Oriflame Giordani Gold
Oriflame Giordani Gold
Oriflame Giordani Gold

Ezt viszont csak azért merem megemlíteni, mert magával a belbeccsel is maximálisan elégedett vagyok az alapozó esetében. (A többi terméket még nem teszteltem.)

Amire az Oriflame nagyon jól ráérzett, az az, hogy azok is minőségi kozmetikumokra vágynak, akik nem Louis Vuitton táskában hordják maguknál a pénztárcájukat, és


ennél a termékcsaládnál a luxus végre nem az árral, hanem a minőséggel egyenlő.


Köszi, hogy elolvastad! :)
A blog Facebook oldalát
itt találod, az Instagramon pedig itt találsz meg.