Mickey egér menő és pont

Rajzilmfigurák, unikornisok, nyomott mintás pólók: dolgok, amiket a legtöbben a tinikhez társítanak - és amik a Hogyan öltözz felelősségteljes felnőtt módjára típusú divat összeállításokban tiltólistán szerepelnek. Én most mégis arra bátorítanálak, hogy nyugodtan hordj ilyen jellegű darabokat - csak figyelj rá oda, mivel kombinálod őket. A három outfites sorozat második napján had mutassam be neked a 24 éves koromban vásárolt Mickey egeres pólómat, amit a mai napig rendszeresen előveszek.

Mickey egér minden gyerek életében kikerülhetetlen tényező: vele kezdődik a Disney mesékkel való ismerkedés. Az iránta érzett szeretet viszont idősebb korban sem szokott lankadni, amire nagyon jó példa, hogy még a Coachnak is volt egy Disneyvel közös kollaborációja.

Innentől kedzve ez a póló is valid, igaz nem designer darab.

A mai poszt főszereplője:

Pull&Bear Mickey egeres póló

Mickey Mouse...

...akinek köszönettel tartozol azért, hogy Britney és Justin megismerkedhetett egymással.

(Ha nem tudod, miről beszélek, keress rá a neten a Mickey Mouse Clubra.)

Egy ilyen ikonikus figurának nyilván helyet kellett szorítanom a gardróbomban...

Hogy mit lehet egy ilyen pólóval kezdeni? Szinte bármit.

Én például imádom skinny farmerrel, fekete blézerrel és fehér Nike cipővel hordani, de nőies darabokkal is össze lehet passzintani: például egy fekete bőrszoknyával.

Mivel a bőrszoknya már önmagában egy szexisebb darab - én pedig nem szeretem túltolni a szexit - ezért a szexuális kisugárzás Kryptonitjával, a Birkenstock papucsommal vettem fel.

Molnár Viola Anna Mickey egér

Biztos vagyok benne, hogy már a papuccsal jópár férfit megtörtem lelkileg, de hogy tényleg minden velem szembejövő pasi meghaljon egy kicsit ott belül, egy cekkerrel tettem teljessé az összeállítást.


Molnár Viola Anna Mickey egér
Molnár Viola Anna Mickey egér
Molnár Viola Anna Mickey egér
Vélemény? :)

A blog Facebook oldalát itt találod, az Instagramon pedig itt találsz meg.