A szépségápolási rutinod új kedvence: hello, Jókay testvaj

Mi lehet rosszabb a száraz bőrnél? Igazából elég sok minden - például a szakítás, ha tönkremegy a mosógéped, ha nincsenek barátaid, ha szálka megy az ujjadba, vagy ha utálod a munkád - de ezekre sajnos nem tudok gyors megoldást, ellenben a száraz bőrre igen. Méghozzá jót! Olyat, amit érdemes kipróbálni, mert amit ígér, azt betartja.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de az én ingerküszöbömet már nem igazán üti át egy kozmetikai márka, ha az túl sokat ígér.


Nagyon jól hangzik a 65%-kal rugalmasabb- és a 76%-kal feszesebb bőr ígérete - de nem tudom komolyan venni a százalékokban kifejezett eredményeket.

Jobb szeretem azokat a termékeket, amik kevesebbet “tudnak”, de azt nagyon - és amik mindemellett értéket is képviselnek. Az én szememben ettől lesz egy márka hiteles.

Ezek alapján az egyik új kedvencem a Jókay, aminek a testvajairól akár azt is mondhatnám, hogy 100%-osan meg vagyok velük elégedeve - de ezt nem tehetem, hiszen pár sorral feljebb írtam, amit írtam…

Úgyhogy azt mondom: egy havi tesztelés után maximálisan elégedett vagyok vele.

Hogy mit tud a Jókay testvaj? Sorolom!

Úgy hidratál, mintha nem lenne holnap

De tényleg. Engem vízhiányos bőrrel áldott meg a sors, amit nem győzök hidratálni:

ha nem használok testápolót minden egyes nap, akkor sajnos előfordul, hogy irritált lesz a bőröm, ami a súlyosabb téli napokon viszketésben-, nyaranta pedig hámlásban csúcsosodik ki. Ennél a testvajnál elég hamar észrevettem magamon, hogy elég hetente egyszer, maximum kétszer használnom - így az én tégelyem 4 hét után is félig tele van. (Nem félig üres, hanem félig tele!)

Nem fogok zsákbamacskát árulni:

testvajról van szó, ami nem szívódik be pikk-pakk, mint egy vizes alapú testápoló, de ha engem kérdeztek, én inkább töltök egy este egy kicsit több időt fürdőköpenyben, ha így kikerülhetem a mindennapos testápolást. Márpedig így kikerülhetem.

Jókay testvajak Viola Anna

Magyar gyártás

A termékek 100%-osan (you see what I did there) itthon készülnek. Nemcsak a tégelyben lévő testvaj, de a csomagolás, és a nyomdai munka is magyar. Ahogy a termék megálmodója is az:

Dr. Jókay Éva - akit előtt három dolog miatt is meghajlok:

  1. hogy elvégezte az orvosi egyetemet és diplomás gyógyszerészként tevékenykedik (Hello ambíciózus nők!)

  2. hogy nőként a saját márkáját építi (Hello girlbossok!)

  3. hogy ilyen minőségi terméket hozott létre (Hello Jókay testvaj!)

De a magyar vonatkozásnál maradva:

Éváék csak néhány összetevőt nem tudnak a határon belülről beszerezni - például a legmagasabb minőségű, bevizsgált illatanyagokat - de ezeket is minden esetben az Európai Union belülről importálják, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják maguk után a gyártás során.

(Ha valaki érzékeny az illatokra, akkor sem kell kétségbe esnie: a Sensitive testvaj illatmentes és kisbabák bőrén is használható. Én pedig a kókuszos verziót használom, ami semmilyen irritációt nem okozott, pedig “hisztis” a bőröm… Az illat egyébként nagyon visszafogott - amit személy szerint üdvözlök, mert nem szeretem az erős illatú kozmetikumokat.)

Jókay testvajak Viola Anna

Szépek az összetevői

Nem is az az igazán szép, hogy mi van a testvajban - hanem az, hogy mi nincs:

mindegyik parabén-, színezék-, és tartósítószermentes.

Bár illatanyagot adnak hozzá, ez alig észrevehető, és minden esetben ellenőrzött, magas minőségű összetevőkkel dolgoznak.

Jókay testvajak Viola Anna

Multifunkcionális

A termék több funkciót is betölt:

nemcsak zuhanyzás utáni testápolásra használhatod, de hozzáadhatsz egy keveset a fürdővizedhez is, vagy pakolásként a száraz hajvégeidet is ápolhatod vele.

Jókay testvajak Viola Anna

A csomagolása maga a vizuális kielégülés

Legalábbis szerintem. Jó ránézni, látszik rajta, hogy minőségi termékről beszélünk. Az pedig külön pluszpont, hogy ha kifogy, akkor a fém tégely a matricától megszabadítva szuper ékszeres dobozka - vagy bármi más - lehet.

Jókay testvajak Viola Anna

Részemről a Jókay testvaj #vioapproves kategóriás - ha ti is kipróbálnátok, itt találjátok a webshopot.

Jókay testvajak Viola Anna

A bejegyzést a Jókay Kozmetikumok támogatta.