Ha a nyár az új ősz, viselj színeket

Ha a nyár az új ősz, viselj színeket

Az idei nyár nem tudom, mit nyom, de valahogy nagyon nem önmaga. Fogalmam sincs, melyik év júliusában húztam utoljára kabátot, de az elmúlt pár hétben bőven volt rá alkalmam. Mondjuk annyira nem bánom: ez a ballonkabi nagy kedvencem a színe miatt.

A hőséget nem hiányolom, anélkül megvagyok, a színek viszont nagyon hiányoznak: a nyárban azt szeretem a legjobban, hogy a napfénytől minden életre kel, de most minden annyira fakó, hogy reggelente még én is színek után kutatok a gardróbomban, pedig alapvetően nem vagyok nagy rajongójuk, ha öltözködésről van szó.

Ezt a kabátot viszont épp a színe miatt imádom annyira. Mostanában, hogy ilyen borongós az idő, elég sokszor esik rá a választásom.

Ha majd odaérsz a cipőmről készült fotóhoz, és megállapítod magadban,  hogy igazán letakaríthattam volna, akkor csak annyit mondok,


az a kosz nem akármilyen kosz rajta! Az a második kerület kosza! Tekints rá több tisztelettel!

Komolyra fordítva a szót, igen, igazán letakaríthattam volna a cipőmet - mint ahogy azt meg is tettem, mielőtt elindultam otthonról -, de ilyen időjárás mellett óhatatlanul így néz ki a surranód az utcára lépés utáni második percben.

Szerintem nincs ezzel baj, nekem inkább az zavarja a szememet, amikor valakinek annyira sterilek a cuccai, hogy nehezen hiszem el,  hordja is őket.

Én hordom a cuccaimat. 

Nézd meg a kabátom ujján lévő évszázados gyűrődéseket.

A farmerom rojtosra mosott végét.

Meg a hátizsákomat, amiből már a lelket is kihordtam.

Ők így az enyémek.

Molnár+Viola+Anna.jpg
AMP_7311+(2).jpg
Molnár+Viola+Anna (1).jpg
Molnár+Viola+Anna (2).jpg
Molnár Viola Anna
Molnár+Viola+Anna (4).jpg
Molnár+Viola+Anna (5).jpg
Molnár+Viola+Anna (6).jpg
Molnár+Viola+Anna (7).jpg
Molnár+Viola+Anna (8).jpg

Fotók: Anikó M. Photos I Kabát - Mango I Póló - Stradivarius I Farmer - H&M I Cipő - Pull&Bear I Táska - Use Bag I Napszemüveg - Mango

 

Van még pár perced? Olvass el mást is!