Aki az unikornisokat szereti, rossz ember nem lehet

Aki az unikornisokat szereti, rossz ember nem lehet

Rajzilmfigurák, unikornisok, nyomott mintás pólók:
dolgok, amiket a legtöbben a tinikhez társítanak - és amik a Hogyan öltözz felelősségteljes felnőtt módjára típusú divat összeállításokban tiltólistán szerepelnek. Én most mégis arra bátorítanálak, hogy nyugodtan hordj ilyen jellegű darabokat - csak figyelj rá oda, mivel kombinálod őket. A három outfites sorozat utolsó napján hadd mutassam be neked az unikornisos pólómat.

Unikornisokkal már nemcsak a gyerekeket célozzák meg a márkák, hanem a felnőtteket is, ugyanis a kétezertízes évek eleje óta az egyszarvú lovaknak akkora hypejuk van, mint még soha.

A Starbucks bankot robbantott a Unicorn Frappuccinoval, aztán jöttek az unikornisos torták, kezeslábasok, highlighterek, úszógumik, celluxtépők, ragtapaszok, meg ki tudja még, mi.

Mondjuk ki:


a millenial pink, az avokádó, és az unikornisok évtizedét éljük: ezzel a három dologgal bármit el lehet adni.

Bármit azért nem veszek meg, de ezzel a pólóval engem is megvettek kilóra...

 

A mai poszt főszereplője:

Molnár Viola Anna unikornisos póló

Az unikornisos póló

Ez az a póló, amit eredetileg egy rávarrt fekete fűzővel együtt árultak a Bershkában. És ez az a póló, amiről pont kettő perc alatt fejtettem le végleg ezt a bizonyos fekete fűzőt egy kisolló segítségével.

Egy unikornisos felső, ami a kilencvenes évek rockbandás pólóit imitálja? Azaz egy unikornisos póló, ami nem veszi saját magát túl komolyan? KETTŐT KÉREK!

És tényleg kettőt kértem, mert az egyiket ajándékba vettem a Sógorom 10 éves unokahúgának, aki azóta is az osztály messze legmenőbb arca a pólónak köszönhetően.

Hogy hogyan viselem?

Szívem szerint egy pink ceruzaszoknyával hordanám, de mivel nincs pink ceruzaszoknyám - és ha lenne, sem tetszene benne a fenekem -, marad a skinny farmer, a fáradt rózsaszín bársonycipő, és a strukturált táska.

De ez gondolom senkit nem érdekel, hiszen egy unikornis van a pólómon. És csak ez számít.

Viola+Anna+unikornisos+póló.jpg
Viola+Anna+unikornisos+póló (1).jpg
Viola+Anna+unikornisos+póló (2).jpg
Viola+Anna+unikornisos+póló (3).jpg
AMP_4734+(1).jpg
 

A blog Facebook oldalát itt találod, az Instagramon pedig itt találsz meg.